Nyheter

Før oppstart i uke 36

Alt blir bra, men foreløpig vil det enda ta tid, og for Randaberg Turnforening vil Convid-19 by på noen utfordringer for kommende høstsesongen. 

Etter at vi åpnet for påmelding, er det nå blitt nye retningslinjer for treningstimene våre på skolene og i hallen. Den største utfordringen er at vi kun kan være max 20 stk på trening inkludert trenere, noe som gjør at ikke alle kan stille på trening hver uke. 

Vi i styret syns det er kjempe leit å måtte si opp plassen til turnere så vi forsøker oss i år på å lage Spond- grupper til alle partiene. Her vil treningstiden bli lagt ut 3 dager før, og når partiet er fullt vil det ikke være mulig å delta. Erfaringsmessig er det ofte flere som ikke kan stille på trening på grunn av bursdager, sykdom o.l., derfor tror vi at denne løsningen er den beste for gruppene, slik at vi alltid fyller opp plassene i stedet for å avslutte enkelte medlemskap. 

Minner om at det fortsatt er mulig å prøve 2 ganger før en bestemmer seg for om en vil fortsette, men vi må få beskjed skriftlig om plassen ikke ønskes, eller om en er forhindret til å stille de første gangene for at plassen skal kunne holdes på. Send oss en melding på facebook eller e-post: post@randabergturn.no 

Vi håper at utviklingen av Convid-19 er stabil, og at vi får drive med idrett ut både høst- og vårsesongen. Skulle det likevel bli stengt for trening vil vi fremdeles betale våre trenere lønn ut sesongen vi er i slik vi også gjorde i vår. 

Det er veldig viktig at alle foreldre leser gjennom retningslinjene som gjelder for Randaberg Turnforening og Covid-19. Hele skivet kan leses på vår nettside: https://www.randabergturn.no/2020/08/22/protokoll-for-barne-og-ungdomsturn-covid-19/

Trenere vil stå med håndsprit til alle deltakere før de kommer inn i treningshallen, men alle turnere skal vaske hendene i garderoben før de kommer inn. Foreldre som venter på gangen på skolene må huske å holde 1 meters avstand. 

Siden vi kun kan være 20 deltakere per trening, vil vi ikke kunne benytte oss av foreldrekontakter i år, noe som er veldig trist da foreldrekontaktene har vært en stor ressurs og vil bli savnet. Det er derfor nå enda viktigere at foreldre tar kontakt med fadder til partiet eller trener om det skulle oppstå situasjoner på trening som ikke blir tatt tak i. Det er viktig at alle våre turnere trives på trening. 

Vi har stor forståelse for at det kan komme reaksjoner på hvordan vi nå velger å gå videre med turnåret i disse «Koronatider». Om det er noen som ikke ønsker å være med videre nå som vi tar i bruk Spond og «førstemann til mølla»- prinsippet har vi forståelse for det, da er det bare å ta kontakt med oss på Faceboo- innboksen eller på e-post: post@randabergturn.no. 

Alt blir bra, og imens gjør vi det beste vi kan med det vi har!

Hilsen styret i Randaberg Turnforening.