Nyheter

Påmelding 2020/2021

Til turnere og foresatte

Vi vil takke for en bra sesong med mye kjekk aktivitet. Det var synd at avslutningen ikke ble som forventet, men vi håper at vi kan starte opp for fullt i uke 36 som vanlig.

Noen av trenerne våre slutter nå til sommeren, men vi kommer til å jobbe hardt for å finne nye trenere som kan ta de partiene som står i fare for å ikke kunne starte opp.

Vi vil også gå litt ned i antall turnere på noen partier for å bedre kvalitet på treningene. Det medfører at alle må søke plass på nytt, selv om de har en plass i år. 

Vi åpner for påmelding 1. august, og det er første mann til mølla. De som ikke får plass ved oppstart kan stå på venteliste, og vi tar inn fortløpende dersom noen sier fra seg plassen eller ikke møter på trening ved oppstart.

Vi er også avhengige av at foreldre stiller som foreldrekontakt og hjelper trenere og turnere aktivt på treningene. Fint hvis dere sender en mail dersom dere ønsker å stille som foreldrekontakt, da er dere garantert en plass på det partiet og får redusert betaling. Mail sendes til post@randabergturn.no. Vi tar gjerne imot tips dersom noen kjenner trenere som vi kan ta kontakt med. Vi håper at alle partier skal få starte til høsten. 

Følg med på nettsiden vår og Facebook hvor vi legger ut ny informasjon fortløpende. Er det ellers spørsmål, er det bare å ta kontakt på mail eller Facebook. 

Vi ønsker dere alle en flott og aktiv sommer!

Med vennlig hilsen 

Styret 

Randaberg Turn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *