Nyheter

Takk for sesongen

Kjære medlemmer og foresatte

Det gikk veldig fort fra enkle restriksjoner til låste haller. Vi måtte bare sette alt på pause og se hvordan det ville utvikle seg. Sommer oppvisningen 7. juni ser vi oss dessverre nødt til å avlyse. Vi har lite dugnad i Turnforening og oppvisning to ganger i året er veldig viktig for oss økonomisk. Og ikke minst viktig for alle våre turnere å få vist seg frem 😃

Vi i styret har likevel besluttet at alle trenere får lønn for de timene de skulle ha hatt i vår. Unge gutter og jenter som har sett for seg en utbetaling før sommerferien ønsket vi ikke å skuffe. Vi er så avhenge av disse flotte og engasjerte ungdommene og vi håper alle er med oss videre når vi forhåpentligvis får starte opp igjen til høsten.

Takk for årets første sesong, vi gleder oss til å se dere alle igjen snart. Ta vare på hverandre, hold dere frisk og nyt sommeren.

– Hilsen Styret