Nyheter

Oppstart

Hei alle sammen!

Vi har fått en del spørsmål angående oppstart av turnen, og vi forstår godt at det kanskje kan oppleves som mangelfull informasjon fra vår side. Utfordringen er at vi faktisk ikke har informasjonen enda. Per i dag er fortsatt hall 2 i bruk for vaksinering, og det vil si at det kun er en hall samt conocohallen som kan brukes fra oppstart for alle idretter i Randaberg kommune som tidligere benyttet seg av disse lokalene.
Det pågår høy aktivitet rundt dette både i idrettsråd, kommunalt og videre for å få avklart flere av de utfordringene vi står ovenfor, som også blant annet omhandler antall idrettsutøvere per trening. Vi vil komme tilbake med informasjon raskest mulig etter avgjørelser er tatt for hvordan turnen kan drifte og starte opp i september.
Vi ønsker og arbeider hardt for å kunne beholde samme treningstider som før, men dette kan vi enn så lenge ikke garantere.

Ta gjerne kontakt dersom dere skulle ha noen spørsmål, så skal vi svare så godt vi kan.NB: Dette gjelder forøvrig ingen av partiene som er på skolene i Randaberg.

Vi må flytte alt utstyret ned til Conocohallen og vi ber de som kan hjelpe med henger og bæring om å kontakte oss på e-post: post@randabergturn.no

Gleder oss til oppstart og nytt turnår!